Shoppen, Wonen en Werken in #centrumBeverwijk, Wonen in het Woontheater! #LEV

02 aug 2019

Beverwijk - WOONTHEATER op #Zeestraat 41, #centrumBeverwijk. Lekker Eigenwijs en Verrassend Wonen. Meer informatie kijk op  www.woontheaterbeverwijk.nl.

Op dezelfde locatie aan de Zeestraat 41-43 waar vroeger in bioscoop Het Kennemertheater de nieuwste films werden vertoond en later het GGZ in de bioscoop was gehuisvest, wordt nu het bestaande gebouw getransformeerd naar Het Woontheater.  De 36 appartementen worden gasloos opgeleverd met oog op een duurzame toekomst. Omdat ieder appartement beschikt over vloerverwarming, woont u zeer behaaglijk en energiezuinig vanwege de zonnepanelen op het dak. Het Woontheater bestaat uit 36 standaard rijk uitgeruste koopappartementen verdeeld over vier woonlagen. Ieder appartement heeft een eigen buitenruimte of frans balkon en beschikt over een (buiten)berging. Ook is er een gemeenschappelijke buitenruimte waar u heerlijk kunt vertoeven en een praatje kunt maken met uw nieuwe buren.

Door de centrale ligging in het centrum van Beverwijk, heeft u toegang tot alle ‘stadse’ voorzieningen. De markt, het vernieuwde Stationsplein, de bioscoop, de gezellige Breestraat en alle heerlijke restaurants bevinden zich op loopafstand van uw nieuwe woning. Heeft u behoefte aan groen? Dan kunt u lekker wandelen in park Westerhout of park Scheybeeck en bent u binnen no time in Wijk aan Zee en het duingebied dat zich uitstrekt langs de kust tot aan Bergen. Gegarandeerd lekker uitwaaien! En vanwege de uitstekende bus- en treinverbindingen en het uitgebreide omliggende wegennetwerk (A9) bevinden steden als Alkmaar, Haarlem en Amsterdam zich binnen handbereik.

Meer informatie : Teer Makelaar
T: 0251 - 229 225
E: beverwijk@teer.nl
 #centrumBeverwijk #wonen #LEV