Algemeen

De Breestraat met een bijzondere historie, een plek voor handel, een plek waar men van oudsher naar toeging om te genieten. Dat is al die tijd onveranderd gebleven. Beverwijk-Centrum wordt gekenmerkt door een rijkheid aan speciaal winkels in het midden/hoog segment en het comfort van grote landelijke ketens. Die combinatie zorgt voor veel aantrekkingskracht bij inwoners en bezoekers uit de regio.

Uitstekend bereikbaar
Goede bereikbaarheid is voorwaardelijk voor het succes van een winkelgebied. Die focus heeft Beverwijk-Centrum altijd gehad en zal het altijd blijven behouden. Of je nu per fiets, openbaar vervoer en per auto komt, je wordt op wenken bediend. Bijvoorbeeld met vele parkeerplekken die zelfs gratis kunnen zijn. Op zaterdag en zondag is het overal gratis parkeren!

Samen sterk
"In Beverwijk-Centrum staat geen ondernemer alleen. De kracht van het collectief is groot. Samen hebben we LEV."

De Gemeente

Winnende visie!

De gemeente Beverwijk heeft voor het centrum een winnende visie vastgesteld met 3 pijlers. De eerste pijler - Fysieke Herinrichting - is gereed. De pijlers Winkelprogramma en Gastvrijheid-programma #LEV zijn nog in ontwikkeling. We verwachten eind van dit jaar 125.000 bezoekers per week. Het juiste winkelaanbod gaat daarbij helpen. Vraag het rapport aan.

De Vereniging van Eigenaren

"Er is veel mogelijk, wij helpen u graag verder"
- Cees Nelis, Vereniging van Eigenaren.

Vastgoed eigenaren die het grote geheel zien! De eigenaren van het vastgoed werken actief mee aan het succes van Beverwijk-Centrum. In 2016 hebben ze de koppen bij elkaar gestoken en het overkoepelende belang ingezien van een centrum met een veelzijdig aanbod aan winkels. De resultaten spreken boekdelen. In twee jaar zijn 36 nieuwe winkels verhuurd en zijn er 15 verbouwd. Het aantal lege panden is gedaald van 25,4% naar 8% in het hoofdwinkelgebied. We zijn vastberaden deze trend door te zetten. We geloven in winkels en horeca, maar wel in nieuwe vormen die bij deze tijd passen.

Betaalbare huur, ook dat helpt! Een aantrekkelijke vestigingsplaats staat of valt bij acceptabele huurprijzen. Om dat te waarborgen, werkt de Vereniging van Eigenaren samen met experts en ervaringsdeskundigen die alles weten van ondernemerschap en financiering. Zij helpen je aan een huurcontract op maat, flexibel en - indien gewenst - omzetgebonden. Serieuze plannen? Klop bij ons aan. Samen werken we naar de perfecte match. Neem contact op!

Onderlinge samenwerking lokale ondernemers

Stichting Beverwijk Centrum zet zich in voor de lokale betrokkenheid onder de winkeliers. Het activeren en onderhouden van collectieve kracht is noodzakelijk om het om het centrum duurzaam te versterken. De focus ligt op 'beleven' en levendigheid. Nieuwe gezichten en nieuwe concepten werken als pokon op onze groeiambities. Nieuwe ideeรซn vinden snel gehoor. Sommige zijn al met succes uitgevoerd. Andere plannen zijn nog in voorbereiding. Beverwijk-Centrum kijkt vooruit: de winkelstraat van de toekomst is een andere dan de winkelstraat van 10 jaar geleden, zegt Paul Veldt, voorzitter van de Stichting Beverwijk Centrum. Dat niet alles hoeft nieuw te zijn, bewijst de weekmarkt die sinds 1276 iedere woensdag veel publiek trekt.

Zij kozen voor Beverwijk : Reindersfoodfashion!


Reindersfoodfasion heeft zich in maart 2018 op Breestraat 8 gevestigd. Daar hebben ondernemers Romรฉ Reinders en Daniรซl Tamarit Verhoog geen spijt van. Weten waarom? Of kijk op www.reindersfoodfashion.nl

โœจ๐“๐‡๐„ ๐†๐Ž๐‹๐ƒ๐„๐ ๐’๐“๐Ž๐‘๐„ โœจ
๐„๐ฅ๐ค๐ž ๐ฐ๐ž๐ž๐ค ๐ง๐ข๐ž๐ฎ๐ฐ๐ž FASHION ๐ข๐ญ๐ž๐ฆ๐ฌ๐Ÿ’ฅ schijfster en uitgever van het FOOD kookboek: ๐Š๐จ๐ค๐ž๐ง ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐๐ž ๐ก๐ž๐ฅ๐ž ๐ฌ๐ญ๐ซ๐š๐š๐ญ๐Ÿ“• Shop online 24/7๐Ÿ“ฌโ†™๏ธ
reindersfoodfashion.nl

Het licht staat op groen!

Per 30 maart 2019 opende GROEN! haar deuren op de Breestraat 28. Een unieke GROENwinkel voor binnen- en buitenplanten! Neem een kijkje in de winkel en laat je verrassen door de verschillende thema-ruimten. Hoe het nu met ze gaat. Neem een kijkje op hun facebookpagina!

Intertoys blijft!

Net als alle Beverwijkers was Wethouder Serge Ferraro van Economische Zaken van de Gemeente Beverwijk erg teleurgesteld over het bericht van de sluiting van #Intertoys:
โ€œEen speelgoedwinkel hoort gewoon in een centrum en zeker in Beverwijk. Ik snap dat ze in Portugal niet weten wat Beverwijk is. Daarom heb ik op een zondagmiddag de stoute schoenen aangetrokken en via LinkedIn contact gezocht met de CEO van Greenswan (de partij die Intertoys heeft overgenomen). We hebben wat heen en weer gechat en ik merkte dat er ruimte was. Hij gaf aan onder welke voorwaarden de vestiging in Beverwijk open zou kunnen blijven. Toen heb ik de VVE Centrum Beverwijk en de matchmaker van het centrum Beverwijk ingeschakeld, want daar ga ik verder niet over. Zij zijn met Greenswan en de eigenaar van het pand in gesprek gegaan en ik ben blij dat die gesprekken goed verlopen zijn en het gelukt is.โ€