Shoppen, Wonen en Werken in #centrumBeverwijk, Wonen in het voormalige Rabobankpand #LEV

02 aug 2019

Wonen, werken en shoppen in #CentrumBeverwijk. Het is allemaal mogelijk. Op  de  Graaf Janstraat 4 - 34a #centrumBeverwijk worden 32  Luxe huur-appartementen gebouwd in het voormalige pand waar de Rabobank was gevestigd. Ze zijn bijna gereed voor de verhuur! In het centrum van Beverwijk, direct naast het winkelcentrum De Beverhof.  Het voormalig kantoorpand wordt aan de binnenzijde van haar huidige indeling ontdaan waarna de nieuwe indeling voor 32 appartementen wordt gerealiseerd. Om het gebouw weer een moderne uitstraling te geven, komen er nieuwe kozijnen en zal de gevelbekleding een nieuwe kleurstelling krijgen.

Er komen nieuwbouw huur- appartementen die oa beschikken over een woonkamer, slaapkamer, badkamer en toilet. 
Bij de hoofdingang van het gebouw zijn postbussen, daarnaast bevindt zich hier een intercom. Vanuit het appartement kan men de deur van de hoofdingang openen. Het pand heeft twee trappenhuizen, daarnaast is er een lift aanwezig.  Daarnaast is er een algemene afsluitbare fietsenstalling.
Beverwijk is een stad en gemeente in Midden-Kennemerland in de provincie Noord-Holland. De gemeente telt ca. 42.000 inwoners. De bereikbaarheid van het wooncomplex is uniek, door middel van diverse uitvalswegen is Amsterdam binnen 20 minuten per auto en binnen 35 met het OV te bereiken. Tegenover het pand is een bushalte met directe verbindingen, daarnaast bevindt het station zich op loopafstand. #CentrumBeverwijk #wonen #werken #shoppen #LEV