Love at first sight...for the perfect dress bij #Peachful Bruidsboutique #Zeestraat #centrumBeverwijk

04 mei 2019


Ruim een half jaar geleden zijn  deze ondernemers gestart met Peachful Bruidsboutique op de #Zeestraat in #centrumBeverwijk.  Zij stellen zich even voor: Stephy, Ivy en Manon. Zij zijn een familiebedrijf; moeder en twee dochters die een passie voor mooie bruidsjurken, een uitstekende service en eerlijk zaken doen met elkaar delen.
Waarom zij een bruidsboutique zijn begonnen? Dat komt doordat Stephy en Ivy beiden in 2017 getrouwd zijn. In hun zoektocht naar hun droomjurk was snel duidelijk dat zij niet van plan waren om enorme bedragen neer te tellen. Niet gemakkelijk, want in onze regio zijn vrijwel geen jurken te koop die aan deze (en de rest van hun voorwaarden) voldeden. Zij wilden: een duidelijke prijs, een hele mooie jurk en een betrouwbare verkoper. Natuurlijk zijn ze uiteindelijk geslaagd, maar daar hebben ze  best wat kilometers voor gemaakt.
Met de tweede bruidsjurk van 2017 als trofee in de kofferbak reden ze enthousiast weer naar huis. Op dat moment is het idee geboren om de wereld van de bruidsmode in te stappen.  Zij willen bruiden helpen met een fantastische jurk voor een redelijke prijs met een goede service.  Ook hun collectie prinsessen jurkjes voor de kleine prinsessen wordt steeds groter! De passessie zelf... daar maken ze al een super feestelijke gebeurtenis van. Ook intresse om een zaak te openen in #centrumBeverwijk?  Stuur een pb en samen met de matchmaker Beverwijk kijken we of er een geschikt pand is. Lekker Eigenwijs Verrassend centrum Beverwijk #LEV #trouwen #perfectdress #prinsessenjurkjes