H&M opent haar nieuwe winkel in Beverwijk op 7 december!

02 dec 2017

Op donderdag 7 december om 10:00 uur opent H&M haar nieuwe winkel in Beverwijk. De indrukwekkende façade is al enige tijd aan de Breestraat zichtbaar, maar erachter wordt momenteel druk gewerkt en hard verbouwd, zodat een bezoek aan deze nieuwe H&M de ultieme fashiondroom van iedere klant gaat worden.

Twee keer zo groot De H&M-vestiging wordt bijna twee keer zo groot als de huidige H&M aan de overkant en biedt met een oppervlakte van 2.100 m² verdeeld over twee verdiepingen het allerbeste aan het winkelend publiek van Beverwijk. Door de enorme uitbreiding is er nu ruimte voor een complete herenafdeling, waardoor de mannelijke klant hier straks ook terecht kan. Daarnaast wordt Divided - H&M’s populaire collectie voor jongens en meiden tussen de 15 en 25 jaar- aan de winkel toegevoegd en zijn de dames- en kidscollecties flink uitgebreid.

Historische details Hoewel de centraal gelegen locatie aan de Breestraat grondig wordt verbouwd, zijn er ook historische details in de winkel die niet veranderen. Zo zal het trappenhuis achterin de winkel met de prachtige en kenmerkende glas in lood ramen volledig worden gerestaureerd en in ere worden hersteld. De ronde vormen van het voormalige trappengat komen onder andere terug in de speciaal voor dit pand ontworpen balustrades. Nieuw en oud komen hierdoor op bijzondere wijze samen.

Feestelijke opening

De feestelijke opening zal plaatsvinden op donderdag 7 december om 10:00 uur. Tijdens deze opening is er een ballonnenartiest aanwezig voor kinderen.