Het avontuur wacht op de Bree!

20 jun 2016

Beverwijk heeft niet alleen veel sportief ingestelde inwoners maar ook een van Noord-Hollands uitgebreidste winkels in outdoor-artikelen. Afgelopen mei verhuisde Ronald Adventure Shop naar een schitterend en groot pand in de Breestraat.

Naamgever van de winkel is Ronald Jansen, maar zoon Roland drukt ook zijn eigen, jeugdige stempel op de zaak. Samen hebben ze de afgelopen tijd bergen werk verzet om het nieuwe onderkomen te realiseren zoals ze het voor ogen hadden. Het resultaat is een zeer ruime en stijlvolle Adventure Shop, waarin klanten zich optimaal kunnen oriënteren op het brede assortiment. Zij vinden er alles voor wandelen en actieve vakanties, waaronder lichtgewicht fietskamperen.

Toen Ronald Adventure Shop ruim 30 jaar geleden in de Zeestraat van start ging, begon de outdoor-branche zich net te ontwikkelen met het merk The North Face als een van de pioniers. Nadat ook internet aan zijn opmars was begonnen, begaf Ronald Adventure Shop zich tevens op de online markt. Maar een webshop met klanten uit het hele land betekent dat je snel moet kunnen leveren en dat je dus alle maten, kleuren en modellen van alle merken altijd op voorraad moet houden. De winkel en het magazijn in de Zeestraat groeide en groeide tot het niet verder kon. Verhuizen werd een must en achter de fraaie, moderne gevel van Breestraat 130, waar ze als een blok voor vielen, vonden Ronald en Roland de ruimte die zij zo hard nodig hadden.

Van een wandeling in de duinen tot een trektocht in Nepal, Ronald Adventure Shop heeft er alle hardware en kleding voor in huis. Allereerst een ongekend groot assortiment wandelschoenen in alle categorieën en tussencategorieën en van Europese topmerken als Meindl, Lowa, Hanwag en Salomon. Rugtassen en backpacks in velerlei maten van onder meer Lowa, Alpina, Osprey, Deuter en Vaude. Duffels van 60 tot 90 liter van The North Face en natuurlijk een keur aan fraaie, functionele kleding voor mannen en vrouwen. Ronald Adventure Shop biedt daarmee een compleet nieuwe outdoor-beleving!

Ronald Adventure Shop
Breestraat 130, 1941EM Beverwijk
(0251) 296 296 
www.ronaldadventureshop.nl