Bakkerij 1 Hoog, centrum Beverwijk heeft hoog bezoek van Curly!

11 mrt 2020

Hoe verrassend lekker is dit!!! Bakkerij 1 Hoog, Begijnenstraat 5, Beverwijk Centrum heeft Culy op bezoek gehad. Op Culy staan dagelijks inspirerende artikelen waar het water je van in de mond loopt. Van lekkere recepten tot bijzondere food fotografie, en van handige filmpjes over eten tot slimme tips voor in de keuken. Lees hier het gehele artikel :
https://www.culy.nl/restaurants/bakkerij-1hoog-beverwijk/

Biologisch Frans meel, desem, puur: meer woorden heb je eigenlijk niet nodig om te weten dat je met een ambachtelijke topbakker te maken hebt, niet? Bakkerij 1 Hoog in Beverwijk Centrum is zo’n bakkerij. Alles wordt hier ambachtelijk gebakken, zonder toevoegingen. Water, bloem en zout: that’s it. En dat je met die simpele ingrediënten de heerlijkste stokbroden, ciabatta’s en andere broden kunt bakken, lijkt wel magie. Het geheim van bakkers Wilma en Charlotte Laarhoven is onder andere dat het brood veel tijd krijgt om zich te ontwikkelen (24 tot 48 uur) én dat ze er een extra portie liefde in stoppen. Dat levert prachtig desembrood op, maar ook ciabatta’s met olijven, krakend vers stokbroden, pains au chocolat, gevulde koeken met amandelspijs en alles waar je als broodfan maar van kunt dromen. Je kunt er ook een kopje koffie drinken of meenemen voor onderweg. Een zaakje met een hart en een ziel. Openingstijden: woensdag t/m zaterdag van 08:00 tot 15:00 uur.
Ben jij de volgende ondernemer met LEV die zich gaat vestigen in centrum Beverwijk? Stuur een pb of kijk op de www.beverwijkstartup.nl

#centrumBeverwijk #LEV #Lekker #1Hoog #ambachtelijkbrood