Waarom ondernemen in het centrum

Heb jij een goed idee voor het (tijdelijk) invullen van een winkelruimte in het centrum van Beverwijk?

Neem dan contact op

Waarom vestigen in het centrum?


Het centrum van Beverwijk kenmerkt zich door een mix van allerlei stijlen gevels van monumentaal tot modern. De fysieke buitenruimte wordt aangepakt, project "rondje Bree". Voor meer informatie bekijk www.rondjebree.nl en bijgaande impressie. Een hoofdwinkelstraat de Breestraat, een compleet vernieuw overdekt winkelcentrum de Beverhof en sfeervolle zijstraten met speciale winkels en dit alles is van compact formaat. Alle voorzieningen liggen op loopafstand van elkaar. Goed bereikbaar met openbaar vervoer, bus en trein liggen aan het centum. Het net opgeknapte Stationsplein, waaraan het station en de grote bioscoop liggen, heet de bezoekers warm welkom.

Goede bereikbaarheid van diverse parkeerterreinen. Op een paar minuten loop afstand ligt een parkeerterrein, achter de bioscoop Cineworld, waar alle dagen parkeren gratis is. Op koopzondagen is het overal gratis parkeren. De binnenstad trekt jaarlijks veel bezoekers zelfs in deze tijd is er een stijgend aantal bezoekers waar te nemen.

De grote diversiteit aan winkels en de combinatie van kleine zelfstandigen met grote (inter)nationale ketens, maakt Beverwijk al jaren tot een beste winkelstad van Nederland.

Kortom, shoppen doe je in Beverwijk. Maandelijks zijn er diverse acties en/of evenementen in het centrum, zie www.rondjebree.nl en beverwijkwinkelstad.nl

Ook op zondag.


Openingstijden, koopzondagen en koopavonden Beverwijk Centrum


Kijk voor openingstijden en evenementen op www.beverwijkwinkelstad.nl of www.rondjebree.nl.

Kijk voor de stand van zaken van de herinrichting op www.rondjebree.nl.


Markten


Weekmarkt - Breestraat
Elke woensdag09.00 - 17.00 uur
Vers & Brocante markt - Zeestraat
Elke 1e zaterdag van de maand
m.u.v. januari, februari en maart
10.00 - 17.00 uur


Contactinformatie


Beverwijk Centrum

Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden neem dan contact op via het contactformulier.