Intertoys Beverwijk, Breestraat, blijft open!

10 apr 2019

Intertoys Beverwijk blijft open!!!!!!
Net als alle Beverwijkers was  wethouder Serge Ferraro van Economische Zaken van de gemeente Beverwijk erg teleurgesteld over het bericht van de sluiting van #Intertoys:
“Een speelgoedwinkel hoort gewoon in een centrum en zeker in Beverwijk. Ik snap dat ze in Portugal niet weten wat Beverwijk is. Daarom heb ik op een zondagmiddag de stoute schoenen aangetrokken en via LinkedIn contact gezocht met de CEO van Greenswan (de partij die Intertoys heeft overgenomen). We hebben wat heen en weer gechat en ik merkte dat er ruimte was. Hij gaf aan onder welke voorwaarden de vestiging in Beverwijk open zou kunnen blijven. Toen heb ik de VVE Centrum Beverwijk en de matchmaker van het centrum Beverwijk ingeschakeld, want daar ga ik verder niet over. Zij zijn met Greenswan en de eigenaar van het pand in gesprek gegaan en ik ben blij dat die gesprekken goed verlopen zijn en het gelukt is.”
#samenwerken #goudendriehoek #VVEcentrumBeverwijk #gemeente#eigenaren #ondernemers #centrumBeverwijk #Intertoys Beverwijk